Jag har en akademisk examen från Linnéuniversitetet i sociologi, masskommunikation och journalistik. Jobbat som journalist (tidning, radio och tv), drivit produktionsbolag och gjort film, tv, e-learning och datorspel. Under en tid var jag näringslivschef på Region Blekinge, har varit Global Program Director på Hyper Island och nu driver jag eget konsultbolag. Skriver på en spänningsroman på den lilla fritid jag har över.

Är barnsligt förtjust i att räta ut frågetecken, att leda människor i visions-, strategi- och målprocesser. När jag själv drev företag fastnade jag alltför ofta i tunnelseende. I det akut viktiga, i att dra in nya kunder, lösa akuta problem och hålla deadlines. Istället för att då och då lyfta blicken och jobba med den långsiktiga utvecklingen. Det är den bästa investeringen du som chef eller företagare kan göra.

Är ett stort fan av amerikanen Jim Collins forskning och böcker om vad som gör företag och ledare framgångsrika. Har lusläst Good to Great, Built to Last och Great by Choice. Framgång handlar inte om tur och omständigheter. Det handlar om medvetna val och disciplinerat arbete.

Är också passionerat intresserad av tillväxtfrågor och tror att jag har en ganska bra blick för vad en offentlig aktör kan göra för att skapa tillväxt i en region eller i en kommun.

Kontakta mig för en förutsättningslös diskussion om dina utmaningar! Jag ingår i ett konsultnätverk med andra erfarna och duktiga konsulter som jag kan plocka in vid större uppdrag.

 

 

Porträtt-webben_transparent

 

 

 

Stefan Malmström

TicTac Consulting
Tel: +46 733 308242
Skype: kpstefan
 
Se min profil på Linkedin: